Appen met Hevu

Over HEVU

Over handelsonderneming Hevu

Handelsonderneming Hevu is gevestigd in Beek en Donk. Wij zijn al 40 jaar gespecialiseerd in het verkopen van artikelen voor de bouw, industrie en agrarische sector. Wij streven ernaar om onze klanten de beste prijs/kwaliteit verhouding te bieden. Daarom proberen we ook dagelijks onze slogan “Kwaliteit voor een juiste prijs” waar te maken. Dit doen we door middel van scherpe prijzen en A-merk artikelen. We hebben een breed assortiment, denk hierbij aan tuingereedschap, kruiwagens, grondboren en nog veel meer! 

Wij leveren zowel aan bedrijven als particulieren en iedereen is bij ons welkom voor een lekker bakje koffie met daarbij persoonlijke service en advies.

Alle vacatures

Geschiedenis

Hevu Tools is een snelgroeiend familiebedrijf. Het is allemaal begonnen met Peter van den Heuvel. Naast zijn huidige baan is hij in 1983 begonnen met op zaterdag langs de boeren te gaan. Hij verkocht schoppen, bezems, bevestigingsmaterialen en gereedschap. Vanuit hier is het familiebedrijf alsmaar blijven groeien! Van eerste werknemer tot aan het huidige team.

Bekijk onze vacatures

Kassa medewerker

Parttime
28 uur per week

Webshop- en marketing medewerker

Parttime
32 uur per week

Neem contact
op met Joey

Wij zijn een groeiend familiebedrijf gespecialiseerd in de verkoop van bouw-, industrie- en agrarische artikelen. Ons doel is de beste prijs/kwaliteit verhouding te bieden.

1
Whatsapp-Handelsonderneming HEVU
Joey Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.